Om mig

Åsa Lundquist Coey

Doktor i Management och Komplexitet PhD, från the University of Hertfordshire (The Complexity Research Centre) med en bakgrund inom juridik och pedagogik. Vidare coach, författare, MSc i Organisation and Leadership från Springfield Uni i USA. Åsa har lång erfarenhet av processledning, både i Sverige och internationellt. Hon föreläser, bl a på Advanced Management / Executive programmen på SSE/Handelshögskolans Executive Education i Stockholm där hon tillhör fakulteten. Hon är författare till fyra böcker med den femte ”Leda i komplexitet” på gång.

Åsa Lundquist Coey är ett personligt varumärke som har utvecklat koncept och andra varumärken under eget och andras tak under nära 35 års tid. Det senaste varumärket / bolaget är Centre for Outstanding Leadership, (Cfol) Scandinavia AB som tillhandahåller utvecklings- och förändringsprogram och har sin bas i Stockholm, Skandinavien. Det engelska namnet visar att Centret har internationella relationer med kunder och uppdragsgivare. Outstanding är nog det mest rättvisa namn Åsas personliga varumärke har haft eftersom det är precis det som händer i de processer som hon och hennes samarbetspartners och kollegor driver; människorna och organisationerna blir just Outstanding – dvs de går utanför sina egna ramar och normer och testar, prövar, forskar fram nya sätt att arbeta och bedriva bra, etisk och hållbar business på!

1983 grundades det ursprungliga företaget som sedan har haft flera olika namn, inte minst beroende på att det har funnits i flera olika länder eftersom Åsa varit bosatt på bl.a Jamaica, Nya Zeeland och i England.

Syftet för Åsa och samarbetspartners är att hjälpa människor i arbetslivet att ta sig fram lättare tillsammans i ett ökat komplext organisationslandskap. Målet är att få chefers och medarbetares axlar att sjunka lite, förstå vad man finns i just nu och att därmed uppleva en ökad trygghet och glädje i sitt arbete.

Metoderna är enkla, roliga och effektiva och bygger på forskning och träning.

Bokrelease och Champagnebrunchen till förmån för Hjärnfonden.

Stolt sponsor av Hjärnfonden, Bris samt WWF

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig som besökare bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.