Chefs- & ledarutveckling

Chefs- & ledarutveckling i samarbete med SSE.Exed

Åsa Lundquist Coey och Robert Nobel på SSE ExEd programmet

Att förändra en vana tar inte tid, det tar träning. Vi tränar ledare, chefer, ledningsgrupper och team i att syna invanda föreställningar och beteenden, se vad som fungerar och se vad man behöver ta bort. Därefter kan man träna in nya och andra färdigheter som ger önskade resultat. Vi jobbar inte med fiktiva case utan utgår från vår uppdragsgivares verklighet, vilket har visat sig ge mycket snabba och kraftfulla resultat.

Att praktiskt träna och utvecklas tillsammans innebär dessutom starka och roliga aha-upplevelser!

Executive Education.HHS

Förhållningssätt

Alla program skräddarsys i samarbete med Handelshögskolans Executive Education och innehåller ofta följande moment inom Chefs- och ledarutveckling:

Vi tittar på hur man genom att ta sin erfarenhet på allvar fördjupar förståelsen för skillnaden mellan idealisering och verklighet – och på vad som får oss att vilja och kunna ta oss vidare i det gemensamma arbetet.

Här ges kunskap om nya och radikala insikter utifrån forskning inom komplexitet; för en engagerad och produktiv verksamhet behöver fokus ligga på att förstå vad man faktiskt gör på dagarna snarare än vad man tycker att man borde göra. Vi tittar på ideologi & intention, autonomi & socialitet, makt & personpolitik samt vitsen med strategier och mål.

Vad vi väljer att tro på, ta upp och arbeta efter, i form värderingar, visioner och strategiska budskap, handlar om den maktstruktur och det förtroende som finns i kulturen. Vi skärskådar en del ”myter” omkring chefs- och ledarskap och adresserar bl.a:

Är du intresserad av våra program inom chefs- & ledarutveckling?

Välkommen att kontakta mig för mer information!

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig som besökare bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.