Change language English language
CFoL

Bakgrund

Åsa Lundquist Coey är ett personligt varumärke som har utvecklat koncept och andra varumärken under eget och gemensamma tak under nära 30 års tid. Det senaste varumärket / bolaget är  Centre for Outstanding Leadership, (Cfol) Scandinavia AB som tillhandahåller utvecklings- och förändringsprogram och har sin bas i Stockholm, Skandinavien. Outstanding är nog det mest rättvisa namn Åsas personliga varumärke har haft eftersom det är precis det som händer i de processer som hon och hennes samarbetspartners och kollegor driver; människorna och organisationerna blir just Outstanding - dvs de går utanför sina egna ramar och normer och testar, prövar, forskar fram nya sätt att arbeta och bedriva bra business på!

1983 grundades det ursprungliga företaget som har funnits i flera olika länder, bl.a på Nya Zeland och i England.

Åsa Lundquist Coey och samarbetspartner Agneta Villman från Villman Produktion & Maximteatern
”dag har Åsa och Outstanding programmen ett unikt nätverk inom både kulturvärlden och näringslivet. Tränare på Outstanding programmen är några av Sveriges främsta processledare, samt även en hel del skådespelare, estradörer och filosofer.

 

Åsa Lundquist Coey, Doktor i Management och Komplexitet PhD, University of Hertfordshire (The Complexity Research Group) samt jurist, pedagog, coach, författare med en MSc i Organisation and Leadership från Springfield Uni i USA. Åsa  har lång erfarenhet av processledning, både i Sverige och internationellt. Hon föreläser på Executive programmen på SSE/Handelshögskolan i Stockholm där hon tillhör fakulteten. Hon är författare till fyra böcker med den femte "Leda i komplexitet" på gång, den beräknas komma ut hösten 2017 eller våren 2018.


 

Quicklinks

Företagsinfo

Centre for Outstanding Leadership AB

Troxhammar Gård
179 75 Skå, Stockholm
Tel. 070-548 86 85

Följ oss på...

Samarbetspartners

Akademikerförbundet SSR, Villman Produktion, Maximteatern, HHS/IFL, Strategica Norge, Senior & Young

To you

Don´t put your body where your mind has never been
Copyright © All rights reserved